Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El bus urbà de Sant Sadurní modifica el seu recorregut fins passat el Cavatast

El bus urbà veurà modificat aquesta setmana i fins dimarts vinent el seu recorregut, ja que la Rambla Generalitat està tallada pel Cavatast.

De l’estació de Renfe en direcció als habitatges Vilarnau, la parada de la plaça Pau Casals es farà a la rotonda.
En sentit contrari, quan arriba a la Plaça Pau Casals fa la parada, continua amb el recorregut habitual, però quan torna a anar a Pau Casals en comptes de baixar per la Rambla, se’n torna cal al carrer Mestre Antoni Torelló fins a la piscina, baixa per Baríton Maties Ferret fins al carrer Dr. Barraquer i gira per tornar a la Rambla Generalitat. Para a la rotonda i s’espera per agafar els usuaris de la parada de Rambla Generalitat, la de davant el Parc de la bòbila. Des d’aquí continua fins a Renfe fent el circuit habitual.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: