Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 3r Rodaplaces ha estat un èxit malgrat haver de combatre la pluja

Tot i que a l’hora que havia de començar el Rodaplaces no plovia, el risc de moure cinc espectacles de carrer era massa gran com per tirar endavant amb l’acte sense tenir en compte les previsions meteorològiques. Així que, amb un temps rècord, la Xarxa i el Casal Popular de Vilafranca, amb la col·laboració de les companyies que actuaven i els tècnics del servei de cultura, van traslladar tota la infraestructura dels espectacles a l’interior del teatre Cal Bolet.

Allà es va anar representant un passi per companyia, substituint els dos passis que s’havien de fer en diferents places del centre. Els espectadors, fonamentalment públic familiar, van respondre i ja a primera hora hi havia una llarga cua a les portes del teatre municipal.
Des de l’organització, Eloi Tres explicava que el canvi havia estat possible gràcies a la bona voluntat de tothom.

Després de tres edicions, el Rodaplaces s’ha consolidat plenament dins del programa de la festa major de Vilafranca perquè dóna resposta a la demanda de les famílies, que trobaven a faltar espais de la festa dedicats als més petits de la casa.

Entre els espectacles que es van poder veure ahir hi havia el circ cabaret Armando Rissoto, un petit homenatge al circ i a les varietats a través de diferents personatges de titelles, invents, mecanismes, màgia i poesia. Aquest espectacle de la companyia Txo Titelles va ser considerat el millor de l’any 2009 a la Fira Europea d’Arts Escèniques per a Nens.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: