Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

39 cavistes i 10 expositors gastronòmics participen al XIX Cavatast

Aquest divendres, dissabte i diumenge Sant Sadurní viurà una nova edició del Cavatast, la XIX mostra de caves i gastronomia, que aposta un any més per la qualitat, la projecció i el treball transversal amb el sector públic i privat.

El Cavatast 2015 tindrà 39 expositors de cava, 3 més que l’any passat, i 10 de gastronomia, en comptes dels 9 del 2014, i compta amb un pressupost de 250.000 euros i un format molt similar al de l’edició anterior.
El regidor de Turisme i Comerç, Josep Subirana, destaca que volen continuar potenciant i apostant per l’enoturisme, que disposarà d’un gran estand al recinte del Cavatast.
A banda de les activitats que organitzen les diverses caves i de les tradicionals com el trenet o la botiga del Cavatast, on es podran adquirir tots els caves exposats a la fira, Som Sant Sadurní organitza de nou la XVI Mostra d’artesans, coincidint amb els dies de la mostra, així com el Cava Shopping Day, diumenge, i el concurs d’aparadors.
Coincidint amb el Cavatast es posa en marxa la nova aplicació de Turisme Sant Sadurní que permet al visitant tenir a l’abast tota la informació sobre Sant Sadurní i les seves propostes turístiques, festives, lúdiques i gastronòmiques, entre d’altres.
La inauguració de la mostra de caves i gastronomia anirà a càrrec del mediàtic locutor i presentador, Llucià Ferrer, i també comptarà amb el
conseller d’Agricultura, Jordi Ciuraneta.
Quant als visitants, el regidor de Turisme diu que li agradaria superar els 33.000 assistents de l’any passat però no es marquen cap fita.
Les entrades anticipades de tiquets de cava i gastronomia es poden adquirir al llarg de la setmana al CIC Fassina.
En la presentació del Cavatast, la setmana passada, un grup de treballadors de les caves de Sant Sadurní van manifestar el malestar amb les seves empreses pel conveni col.lectiu i ja han anunciat mobilitzacions durant la mostra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: