Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Obertes les inscripcions per a la Funimetrada 2015

La 28a edició de la cursa popular que es disputa per Festa Major, organitzada per Ràdio Gelida, tindrà lloc el dilluns 24 d’agost.

Amb una distància de 1.645 metres i un desnivell de 101 metres, l’objectiu és superar el Funicular que triga poc menys de 8 minuts en fer aquest recorregut. Això sí, els corredors no tenen un traçat recte com el Funicular com recorda la directora de Ràdio Gelida, Maria Coma.
Els 10 o 15 primers classificats acostumen a guanyar al Funicular. El rècord actual està en 6 minuts i 8 segons, tot i que Coma explica que l’any passat es va batre.
La 28a Funimetrada començarà a les 8 del vespre i tots els corredors han d’estar preparats a la línia de sortida deu minuts abans. Els atletes poden aparcar al poble i baixar amb el Funicular de forma gratuïta cap a la línia de sortida.
A les 5 de la tarda es disputarà la 5a Funimetrada infantil amb sortida simultània per a la Microfunimetrada, de 450 metres de distància, i la Minifuniemetrada, de 550 metres de distància i 27 de desnivell. Les inscripcions, tant de la Funimetrada infantil com de la Funimetrada, són gratuïtes i es poden fer per internet fins el 24 d’agost a les 12 del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: