Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Maite Vives i Francesc Llosa ofereixen una exposició sobre l’argenteria i joieria del segle XIX

Aquesta és la segona de les tres exposicions que Maite Vives i Francesc Llosa Joiers organitzen al llarg de l’any sobre l’orfebreria, l’argenteria i la joieria del segle XVIII fins a l’època contemporània. Les tres mostres permeten fer un recorregut per l’art de la joieria en una mostra de peces inèdites i originals de gran [...]

Aquesta és la segona de les tres exposicions que Maite Vives i Francesc Llosa Joiers organitzen al llarg de l’any sobre l’orfebreria, l’argenteria i la joieria del segle XVIII fins a l’època contemporània. Les tres mostres permeten fer un recorregut per l’art de la joieria en una mostra de peces inèdites i originals de gran valor artístic.

La que es presentava dijous és una mostra de joies del segle XIX, concretament amb peces datades entre el 1800 i el 1890.

La mostra es va inaugurar dijous a la joieria del Carrer la Palma, número 19 i durarà fins dilluns que ve, en plena celebració de la Festa Major de Vilafranca. L’exposició s’emmarca en els actes de la Capital de la Cultura
Catalana 2015.

Els responsables Maite Vives i Francesc Llosa Joiers destacaven que també proposen fer visites comentades per l’exposició a tothom qui hi estigui interessat, amb les explicacions de cada una de les peces exposades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: