Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’emissió en directe de la diada de la Bisbal per Penedès TV va quedar afectada per unes interferències

Els responsables tècnics de Penedès TV ho tenien tot a punt per l’estrena del primer directe de la història de la diada de la Bisbal, aquest dissabte 15 d’agost.

Dies abans ja s’havien fet les proves de cobertura i tot apuntava bé. El mateix dissabte es va fer la instal·lació de l’equip tècnic a primera hora del matí i es van anar fent proves de recepció entre la Bisbal i Vilafranca i no es va detectar cap problema fins que, quan faltava un quart d’hora per l’inici de la diada castellera es van començar a produir interferències que afectaven la qualitat de la imatge i del so. Això va motivar que l’emissió comencés amb retard i que un cop començada tingués alguns problemes durant la transmissió. Penedès TV lamenta aquests fets i està intentant discernir d’on han sorgit les interferències que van malmetre la qualitat de la transmissió. Tot i això, el programa es va anar enregistrant íntegrament i les reemissió de la diada completa que es van fer el mateix dissabte a les set de la tarda i a les onze de la nit, es van poder veure amb qualitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: