Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fira de les Festes Majors ha rebut 73 propostes

Un cop finalitzat el període d’inscripció a la convocatòria de propostes artístiques per a la Fira de les Festes Majors que se celebrarà a Vilafranca, hi ha un total de 73 propostes inscrites.

D’aquesta setantena de propostes rebudes, es farà una selecció per als diferents espais d’actuació i espectacles itinerants.
El regidor de Cultura, Raimon Gusi, explicava fa uns dies al magazine matinal de Ràdio Vilafranca que estan satisfets amb aquesta elevada participació perquè confirma que la fira ha generat expectatives.

La Fira de les Festes Majors vol ser un dels actes més simbòlics de la capitalitat 2015. El certamen se celebrarà del 29 d’octubre a l’1 de novembre i aplegarà els diferents models de Festa Major d’arreu dels Països Catalans, amb el focus posat en les activitats populars i d’arrel tradicional. Constarà de tres eixos principals: l’àmbit científic, l’àmbit firal i l’artístic repartits entre el Centre de la Vila i l’Escorxador.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: