Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Banda Mestre Montserrat de Vilanova afronta amb ganes la seva participació a la festa major, amb un programa per a tots els públics

Aquest matí s’ha presentat davant de l’oficina central de Banc Sabadell la banda de música Mestre Montserrat de Vilanova, que s’encarrega d’acompanyar cercaviles i processons i d’oferir els concerts al pati de l’Estalella durant la festa major de Vilafranca d’aquest any.

La banda vilanovina afronta amb moltes ganes i il·lusió la seva participació a la festa major vilafranquina perquè, en ser una ciutat veïna, coneixen prou la festa i la seva intensitat. El seu director, Emilio Serrano, explica que han preparat un programa que pot agradar a tothom.

La banda Mestre Montserrat compta amb una seixantena de músics, molts d’ells joves. Serrano diu, però, que es combinen perfils de músics diferents.

La banda s’ha presentat amb tres peces davant de la gent que s’ha aplegat a la rambla Nostra Senyora: han acabat amb el Cant dels Segadors, però abans han ofert una marxa catalana de Joaquim Serra i el pasdoble La entrà

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: