Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds han intensificat els assaigs davant d’un intens cap de setmana

Penedès TV i Ràdio Vilafranca oferiran en directe aquest diumenge la diada de l’Arboç, la darrera cita destacada dels Castellers de Vilafranca abans de la Festa Major.

Un any més, els Verds arriben al cap de setmana previ a la Festa Major de Vilafranca amb les actuacions del Catllar i l’Arboç. Dos compromisos que, amb els anys, han anat passant de ser una preparació per Sant Fèlix a ser una cita exigent dins del calendari casteller.
Per aquest motiu han intensificat els assaigs, preparant també les construccions que podrien portar a plaça la Diada de Sant Fèlix.
Un exemple pot ser l’assaig d’aquest dimecres on es va poder veure la torre de 8 sense folre amb l’acotxador col·locat. Una construcció impressionant que de tan estàtica semblava una estampa.
Pel que fa a aquest cap de setmana, dissabte serà el torn pel Catllar. L’actuació serà a dos quarts de 7 de la tarda a la Plaça de la Vila. Els vilafranquins compartiran plaça amb la Colla Jove Xiquets de Tarragona i la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Diumenge a la 1 del migdia serà el torn de l’Arboç, on els de Cal Figarot es tornaran a veure les cares amb la Jove de Tarragona i la Colla Vella, i també amb els Minyons de l’Arboç. Aquesta diada s’oferirà en directe a Penedès TV. De fet diumenge serà un dia amb molta oferta castellera a la televisió. A les 12 del migdia s’oferirà un resum d’una hora de durada de la diada del Catllar. A la una començarà el directe de l’Arboç i la mateixa diada es podrà veure sencera en repetició a les sis de la tarda i a les deu de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: