Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca volen completar la millor diada de la història per Sant Fèlix

L’assaig general d’ahir a la Plaça de la Vila va servir per acabar de treballar les construccions que els vilafranquins volen realitzar durant la jornada castellera de Sant Fèlix.

Els verds començaran la diada amb el 3de9 amb folre i agulla i seguiran amb el 3de10 amb folre i manilles, la torre de 8 sense folre i el pilar de vuit per acabar. Si els Castellers de Vilafranca descarreguen aquests quatre castells, la seva actuació es convertirà en la millor diada de la història del món casteller, superant la de Sant Fèlix 2013.

La valoració de l’assaig d’ahir és molt bona i els Castellers de Vilafranca afrontaran la diada amb un bon regust de boca.

Tot i un ensurt amb la prova del 4de9 amb folre i agulla, finalment els Castellers de Vilafranca van poder realitzar un assaig molt complet preparant el 3de9 amb agulla, el 3de10 i la torre de 8 sense folre. De fet, els vilafranquins van fer dues proves de 3de10: una fins a sisens i l’altre fins a setens.

Pere Almirall explicava que tenen clar quins seran els castells que portaran a plaça.

Al final de l’assaig, el cap de colla va repassar les indicacions bàsiques a tenir en compte durant la Festa Major, envoltat de tots els castellers de la colla que dirigeix. Els Castellers de Vilafranca seran els últims a començar la Diada de Sant Fèlix, tal i com va determinar el sorteig de fa uns quants dies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: