Dijous, 7 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El programa de la festa major 2015 compta amb un “doble regal”, un refredador d’ampolles i una bossa amb la imatge del Drac de Vilafranca

Aquest matí, pocs minuts després de dos quarts de deu, els administradors de la festa major han encès els morterets que han donat inici a la capta. El David Tudela i la seva parella, que avui fa anys, han encès el primer. Després ha estat l’Anna Grabalosa l’encarregada d’encendre el segon coet, seguida pel Miquel Àngel Salt, l’Aida Gil i el Ramon Güell.

En qüestió de minuts, els més ràpids ja estaven comprant el programa de la festa major 2015 a la parada que romandrà oberta aquests dies davant de l’Ajuntament i a on també es pot trobar el marxandatge d’aquest any.
El programa de la festa major, dissenyat per l’estudi Aquells nois tan simpàtics, té un format de revista amb moltes fotografies i històries particulars. Ve acompanyat d’un programa de mà en format de llibret de butxaca, el programa dels concerts de banda i el regal principal, un refredador d’ampolles amb la lletra dels goigs. Tot plegat va dins d’una bossa de roba amb la imatge del Drac de Vilafranca.

David Tudela també explicava la filosofia d’un programa en el qual, a banda de comptar amb tota la informació bàsica i històrica de la festa, han volgut que tothom participés.

El programa recull informació sobre els protagonistes de la festa, de l’estampera al pregoner o als balls d’en Serrallonga i de Diables, que celebren enguany els seus respectius aniversaris. A banda, s’hi poden trobar fotografies històriques de fa trenta, quaranta o cinquanta anys ben fàcils de reconèixer per a una gran part dels vilafranquins.
El programa ha estat ben rebut pels primers compradors.

La capta segueix aquest any el format instaurat l’any passat en què al matí es fa un recorregut porta a porta pel centre, entès en un sentit ampli, i a la tarda s’organitzen activitats als barris per a captar l’atenció dels vilafranquins.

Una quarantena de persones participen aquest any en la organització de la capta però són molts més els que donen un cop de mà per fer arribar el programa de la festa major al major nombre de llars possible.

El programa té un preu de 30 euros més la voluntat i és una de les fonts de finançament de la festa major de Vilafranca.
Aquesta tarda, la capta serà present als barris del Molí d’en Rovira, el poble Nou i Sant Julià i, demà a la tarda, serà el torn de la Barceloneta, Les Clotes i l’Espirall.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: