Dissabte, 22 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El mercat del préssec d’Ordal comença a tancar una temporada de plena consolidació

Després de deu anys, el mercat del préssec d’Ordal ha comunicat més que mai aquesta fruita dolça tan particular dins i fora del Penedès. I els clients han respost fidelitzant les seves compres del producte i les seves visites al mercat, que s’ha celebrat cada cap de setmana des de l’inici de la collita, a primers de juny, a la Plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal.

Els productors de préssec d’Ordal han afrontat, però, una temporada complicada a nivell intern a causa de la climatologia, com explica el president de l’Associació de Productors de Préssec d’Ordal i Avinyonet Josep Maria Olivella.

El mercat pràcticament arriba al seu final, tot i que algun productor encara continuarà portant les seves varietats més tardanes durant tot l’agost i principis de setembre. Una de les característiques del préssec d’Ordal és la multitud de varietats que hi ha.

El 10è Mercat del Préssec d’Ordal ha celebrat propostes interessants i divertides pel públic com show cookings, maridatges, activitats en bicicleta elèctrica, tallers infantils, rutes i visites; tot plegat per dinamitzar una activitat ja plenament consolidada al municipi i amb un públic cada cop més fidel.

Efemèrides

22 de juny
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: