Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta setmana entren en funcionament els nous parquímetres de la zona blava de Sant Sadurní

La gestió dels nous parquímetres ha estat adjudicada a l’empresa Eysa, canvi que comportarà un augment d’ingressos per mitjà del cànon que l’empresa aporta a l’Ajuntament i la implantació d’algunes millores, com la possibilitat de fer el pagament per mòbil.

El nou sistema permet aparcar a la zona regulada sense la necessitat d’anar al parquímetre, permet incrementar el temps d’estacionament sense desplaçar-se fins a la màquina, retirar el vehicle i pagar només pel temps real d’estacionament, recuperant els diners del temps no utilitzat, i permet rebre avisos quan el tiquet està a punt de finalitzar i fins i tot si s’ha rebut una denúncia per temps extingit, anul·lar-la el més aviat possible.

L’horari de pagament de la zona blava serà de dilluns a divendres de 9 a 2/4 de 2 del migdia i de dos quarts de 5 de la tarda a 8 del vespre i els dissabtes, de 9 del matí a 2 del migdia. Els festius serà gratuït.
Al web de l’empresa Eysa es pot obtenir informació més detallada sobre el funcionament i com donar-se d’alta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: