Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

VeC reclama més informació a l’ajuntament i a la Generalitat sobre el futur dels serveis públics de salut a la comarca

Després de la marxa del gerent de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès i també de bona part del consell d’administració, entre d’altres del seu president, i donada la manca d’informació sobre la situació d’aquest equipament sanitari, Vilafranca en Comú organitzava aquest dimarts una reunió per debatre sobre el futur de la sanitat pública a la vila i el model de salut pública en general.

El portaveu del grup municipal, Ramon Arnabat, apunta que a les dimissions de l’hospital comaral cal afegir també la darrera informació sobre el fet que el nou ambulatori no entrarà en servei aquest any, tal i com s’havia anunciat prèviament. Per tot plegat des de Vilafranca en comú fan notar la preocupació de la ciutadania i demanen més informació.
També anuncien que caldrà reaccionar davant d’aquesta situació.

A la trobada hi participaven diferents membres de la Plataforma i persones interessades en la qüestió. També, per exemple, el ginecòleg jubilat, Antoni Llobet, que exposava la preocupació dels treballadors del centre hospitalari.

Respecte al nou ambulatori Ramon Arnabat destaca que sorprèn que un cop passades les eleccions municipals ara es digui que finalment no entrarà en servie aquest any.

Les retallades han impactat molt negativament en l’Hospital Comarcal, i ha estat mercès a l’esforç del personal que s’ha pogut mantenir els nivells de qualitat en l’assistència sanitària. VeC considera que ara s’obre una nova situació que pot causar un dany irreparable al sistema públic de Salut a Vilafranca i comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: