Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

VeC es solidaritza amb els treballadors de Movistar

Vilafranca en Comú subscriu el manifest “Compromís de les escales” que denuncia la precarietat laboral que promou la companyia Movistar envers la seva plantilla.

El manifest també reconeix la capacitat d’incidència i la part de responsabilitat, per acció o per omissió, que tenen els ajuntaments i les administracions públiques en general pel que fa a la precarietat laboral.

En aquest sentit, el Compromís de les escales es refereix als volums d’activitat econòmica i contractes milionaris amb empreses privades que genera el sector públic. No obstant, les empreses prestadores dels serveis sotmeten els treballadors a condicions laborals i subcontractacions esclavitzants, d’extrema precarietat, sovint invisibles i de contínua degradació. És el cas de Movistar, les seves filials i empreses subcontractades, entre d’altres.

Els representants municipals de Vilafranca en Comú han signat el manifest i animen la resta de grups polítics a fer-ho. Signar el manifest significa comprometre’s a suspendre, revertir i no renovar cap contractació pública de serveis amb Movistar ni qualsevol altra empresa que no garanteixi que tots els treballadors directes o subcontractats tinguin unes condicions dignes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: