Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tres empreses del Penedès han rebut un diploma acreditatiu per la participació en el programa “Accelera el creixement”

48 empreses del territori van rebre ahir de mans del president en funcions de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, i del president de PIMEC, Josep González, els diplomes acreditatius de la seva participació a la tercera edició del programa “Accelera el creixement”, que impulsen ambdues institucions amb la col·laboració dels Centres Locals de Servei a les Empreses amb l’objectiu d’avançar en la recuperació econòmica.

Aquest programa, promogut per l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació i PIMEC, té com a objectiu que les pimes obtinguin un pla de creixement de la seva empresa i les eines de suport per realitzar-lo. Les pimes que hi han participat són empreses amb vocació internacional i voluntat d’invertir en el seu creixement, amb almenys tres treballadors i més de quatre anys de vida, que tenen el centre de decisió ubicat a la demarcació de Barcelona.
Les empreses que han participat en la tercera edició d'”Accelera el creixement” a l’Alt Penedès són Celler Cal Costas de Font-Rubí, Informàtica i Més de Vilafranca i Ondunova dels Monjos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: