Dilluns, 22 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Santa Margarida i els Monjos aprova la creació d’una comissió de comunicació

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha celebrat aquest dilluns la sessió ordinària de ple corresponent al mes de juliol en la que, entre d’altres acords, s’ha aprovat la creació d’una comissió municipal de comunicació.

La proposta, presentada inicialment pel grup d’Esquerra Republicana, es planteja com una eina per garantir la gestió i participació en temes de comunicació municipal i inclourà representants de tots els grups polítics de l’Ajuntament i del teixit associatiu de la població.

El ple ha aprovat també les xifres de població del municipi a data 1 de gener de 2015, que situen el nombre d’habitants en 7.332 persones (3.724 hores i 3.608 dones) i ha ratificat l’acord de modificació dels Estatuts del Parc del Foix.

En l’apartat de mocions s’han aprovat les mocions sobre la creació d’un torn d’ofici de violència domèstica per a persones grans, presentada també al Consell Comarcal; una altra sobre el posicionament davant la petició d’embargament d’ajudes socials, presentada pel grup del PSC i encapçalada també per grup de Poble Actiu-CUP; una tercera sobre la gestió dels impostos de l’Ajuntament a través de l’agència tributària de Catalunya, presentada per Esquerra Republicana i una quarta amb la petició d’arxiu de la causa oberta pel cas Expert, presentada pel grup de Poble Actiu-CUP i encapçalada també pel grup del PSC.

Finalment, la moció que demanava la modificació del nom de Penyafel pel de Penafel, proposada pel grup d’ ERC no va prosperar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: