Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Primer pilar de vuit i tercera torre de nou amb folre i manilles, a Les Santes

Els Castellers de Vilafranca reaccionen a un intent de 3 de 9 amb folre i l’agulla descarregant el primer pilar de 8 amb folre i manilles de la temporada.

Els Castellers de Vilafranca han actuat aquest migdia a la Diada de Santes de Mataró, juntament amb la colla local, els Capgrossos de Mataró, i els Minyons de Terrassa. A la primera ronda han descarregat la tercera torre de 9 amb folre i manilles del curs, demostrant que tenen aquesta construcción ben apamada.

A la segona ronda han optat pel 4 de 9 amb folre, un castell que ha mostrat força millors mides que els descarregats en les últimes actuacions. Després de la torre i el quatre, a la tercera ronda els Verds han volgut portar a plaça el 3 de 9 amb folre i l’agulla. L’estructura, però, no ha pujat tranquil·la en cap moment, i amb la cassoleta del 3 col·locada, el castell ha cedit. Els Castellers han descarregat el 3 de 9 amb folre com a repetició.

Malgrat la caiguda, els Verds han reaccionat a la ronda de pilars i han descarregat el primer pilar de 8 amb folre i manilles de la temporada. El pilar tenia novetats pels pisos superiors i ha estat lluitat al màxim, però s’ha pogut completar, sent el primer de la temporada.

La propera actuació dels Castellers de Vilafranca serà dissabte vinent, 1 d’agost, a la Festa Major de Vilanova i la Geltrú. Els penedesencs actuaran juntament amb els amfitrions, els Bordegassos de Vilanova, i amb la Colla Jove Xiquets de Tarragona. Aquest divendres, els Verds faran el segon assaig especial de l’estiu a Cal Figarot, en el qual es demana la màxima assistència de castellers i aficionats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: