Dilluns, 4 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Lluïsa Llop es referma com a presidenta de la regional d’ERC al Penedès

La gelidenca Lluïsa Llop ha tornat a ser elegida com a presidenta de la regional d’ERC al Penedès i portaveu del territori a l’executiva nacional del partit.

L’elecció es va dur a terme aquest dissabte 27 de juny en el congrés regional del partit que va tenir lloc a Vilanova i la Geltrú.
En l’informe de presidència, Lluïsa Llop, va destacar els resultats del partit en les últimes eleccions i els resultats del 9N al Penedès i va afirmar que s’ha fet molta feina al territori amb un augment de la militància, dels simpatitzants i amics del partit i, sobretot, amb un augment del número de regidors que ens permet fer arribar el missatge d’ERC en més consistoris i institucions del país. En aquestes últimes eleccions municipals s’han obtingut els millors resultats.
La regional d’ERC del Penedès és l’òrgan de coordinació del partit que organitza les comarques de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf. En aquest cas, l’equip està format per Lluïsa Llop a la presidència, Aurora Carbonell i Josep Marrasé a les vicepresidències, Pere Sàbat a la secretaria d’Organització, Pol Pagès a la secretaria de Política Municipal, Jordi Medina a la secretaris d’Imatge i Comunicació, Carles Alegre a la secretaria de Finances, Laura Pelay a la secretaria de Formació, Toni Sisternas a la secretaria de Política Institucional, Carme Vilar a la secretaria de la Dona, Pep Figueras a la secretaria d’Ens Supramunicipals, David Agüera a la secretaria de coordinació, Josep Àlvarez a la secretaria d’Acció Sindical, Josep Graells a la secretaria de Medi Rural i Pesca i Josep M. Ribas com a coordinador del Consell de Vegueria.

ERC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: