Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’H2Oci ha multiplicat per quatre el nombre d’assistents en la seva segona edició

Aquesta setmana acaba el programa d’activitats de lleure a les piscines d’estiu H2Oci, que tanca la seva segona edició quadruplicant el nombre d’assistents.

En total s’han programat 18 activitats que incloïen música en directe, titelles, tallers de diferents tipus o cinema a la fresca. Tot plegat es complementava amb un bany a la piscina.

L’H2Oci, organitzat per l’Ajuntament de Vilafranca, ha comptabilitzat la participació de més de 2.300 persones a través dels tiquets per berenar que s’han repartit en la majoria d’activitats, però a aquesta xifra cal sumar els acompanyants. Per això, la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Vilafranca Anna Doblas parla d’èxit absolut.

Una de les cites que ha tingut més èxit ha estat l’actuació de la Dàmaris Gelabert, en la qual s’ha comptat l’assistència d’uns quatre-cents nens i nenes, sense incloure els familiars que els acompanyaven.
Les xifres d’aquesta segona edició recolzen la iniciativa, molt enfocada en la majoria d’activitats al públic familiar. De cara a l’any que ve, els organitzadors volen mantenir aquest tarannà, que funciona i és una demanda de la població, però no descarten ampliar el programa a altres públics amb activitats més concretes.

Des del Complex Aquàtic, l’espai amfitrió de les activitats, destaquen que l’H2Oci ha contribuït a omplir les piscines d’estiu Isidre Prunés i a atraure nous usuaris durant tot aquest mes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: