Dissabte, 25 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Alt Penedès entre les comarques amb un alt risc d’incendis a causa de les elevades temperatures i la sequera

Protecció Civil de la Generalitat ha emès avui una prealerta del Pla Especial d’Emergències per Incendis Forestals, l’Infocat. De fet el perill d’incendi avui s’ha estès a bona part del territori català, i la comarca de l’Alt Penedès es troba entre les que tenen un nivell molt alt.

Des de Protecció Civil es recorda la importància de mantenir una conducta resopsanble per no generar riscs d’incendis. Cal per tant extremar la prudència en tota l’activitat a l’entorn de les zones forestals per evitar augmentar el risc d’incendi. Extremar les precaucions en l’ús de barbacoes en urbanitzacions a l’entorn de zones boscoses, sobre tot si no disposen d’una franja perimetral sense vegetació. També es recorda que no s’han de llençar burilles, encara que semblin apagades, ni caminant ni per la finestra del cotxe, ja que poden generar un incendi forestal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: