Dimarts, 5 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament d’Olèrdola aprova mantenir els plens trimestrals i la cessió de competències a la Junta de Govern

En sessió extraordinària celebrada aquest dilluns al vespre, l’Ajuntament d’Olèrdola ha aprovat la creació de la Junta de Govern Local, les seves competències, la periodicitat dels plens ordinaris, que seran cada tres mesos, així com el règim de retribucions i indemnitzacions dels membres de la corporació. Aquests punts es van acordar amb els vots favorables d’Alternativa per Olèrdola i de CiU, mentre que ERC hi votava en contra.

Els plens ordinaris es preveuen convocar el darrer dilluns del trimestre, a dos quarts de 8 del vespre. El ple va aprovar que per assistència a les sessions ordinàries de Juntes de Govern, que es convoquen cada quinze dies, la indemnització sigui de 500 euros. L’assistència al ple ordinari s’estipula en 250 euros. Des d’ERC consideraven que si es fessin plens ordinaris cada mes i no hi hagués Junta de Govern, l’estalvi seria de 15.500 euros anuals i de 62.000 € en tot el mandat. També es va aprovar que l’alcalde, Lucas Ramírez, tingui una retribució bruta anual de 34.000 euros per una dedicació parcial del 90%.

CiU, que havia defensat convocar els ples cada mes i un govern d’unitat, va decidir votar a favor de les propostes del govern “per donar un marge de confiança”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: