Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ajuntament dels Monjos alerta sobre la nova regularització cadastral

La Gerència Territorial del Cadastre portarà a terme a partir d’aquest mes d’agost un procediment de regularització cadastral amb l’objectiu de combatre el frau fiscal i regularitzar totes aquelles construccions o modificacions que s’hagin fet en els últims anys i que no hagin estat comunicades al cadastre.

Les modificacions poden ser grans (una nova planta) o petites (una barraca per guardar eines) i es poden haver construït fa molt de temps.
El cadastre informarà al BOE en quins municipis comença a regularitzar i cada irregularitat detectada es comunicarà als interessats per tal que puguin fer al·legacions.

Passat el termini es regularitzarà el valor cadastral, sempre que compleixi la normativa urbanística, i es liquidarà una taxa de 60 euros per cada immoble. D’aquesta manera s’evitarà una sanció que podria arribar als 6.000 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: