Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La trobada de Falcons de Catalunya posa de manifest a Vilafranca l’alt nivell i la creativitat de les colles

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Vilafranca la catorzena trobada de colles de falcons de Catalunya, una efemèride que ha arribat a la capital de l’Alt Penedès enguany coincidint amb la capitalitat cultural de la ciutat.

Els Falcons de Vilafranca han estat els amfitrions d’aquesta trobada que ha reunit una desena de colles catalanes i una de la Catalunya Nord.
El president dels Falcons de Vilafranca Ton Carbó ha destacat la bona resposta de les colles.

La trobada, que se celebra anualment a diferents ciutats de Catalunya, ha permès comprovar a Vilafranca l’alt nivell de les colles falconeres i la creativitat que estan aplicant en les seves figures. Els representants d’algunes de les colles convidades constataven aquesta bona salut del fet falconer. És el cas del Sergi Calvet, cap de colla dels Falcons de Barcelona.

La Gemma Masagué forma part dels Falcons de Capellades. Ella i tota la seva família viuen intensament el fenomen falconer, com la resta de persones que integren aquesta colla jove caracteritzada precisament pel seu caràcter familiar. Masagué confirmava el bon nivell actual i també el bon ambient que es viu entre colles.

Les colles van celebrar els actes centrals de la trobada dissabte a la tarda amb una cercavila pel centre i l’actuació final a la Plaça de la Vila.

Comentaris

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: