Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca descarreguen la clàssica de vuit a la Festa Major d’Esparreguera

Els Xicots de Vilafranca van participar aquest dissabte a la Festa Major d’Esparreguera. Els vilafranquins encadenen vuit diades consecutives completant castells de vuit.

En aquesta ocasió, els Xicots van descarregar la clàssica de vuit. En primera ronda van completar el 3de8. El de dissabte va ser el vuitè 3de8 descarregat de la temporada i que pretenen fer-lo de nou aquesta Festa Major.

Els Xicots van seguir la diada descarregant el 4de8 en segona ronda. El castell incorporava alguna novetat a nivell de tronc. Els vilafranquins van tancar l’actuació amb la torre de set i tres pilars de 4.

Els Xicots van estar acompanyats pels Castellers d’Esparreguera i els Xiquets de Reus. En les pròximes diades, els vermells seguiran treballant els castells de vuit per afrontar reptes superiors durant la Festa Major i la resta de la temporada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: