Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca comencen els assajos especials

Els Verds faran quatre d’aquests assajos especials al llarg de l’estiu. El primer serà aquest divendres a partir de dos quarts de deu de la nit a la seu dels vilafranquins, a Cal Figarot. L’assaig de divendres servirà per començar a preparar els castells emmanillats i altres estructures com els castells amb l’agulla. L’assaig d’aquest [...]

Els Verds faran quatre d’aquests assajos especials al llarg de l’estiu. El primer serà aquest divendres a partir de dos quarts de deu de la nit a la seu dels vilafranquins, a Cal Figarot. L’assaig de divendres servirà per començar a preparar els castells emmanillats i altres estructures com els castells amb l’agulla.

L’assaig d’aquest divendres també servirà per acabar de perfilar l’actuació de Les santes a Mataró d’aquest diumenge. Els Castellers de Vilafranca reclamen la màxima col•laboració d’aficionats, familiars i amics per tal de tenir un bon gruix de camises.

Els altres assajos especials dels Verds seran els divendres 31 de juliol i 21 i 27 d’agost; aquest últim serà a la Plaça de la Vila, just abans de la Festa Major.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: