Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca canvien aquest divendres, per un dia, Cal Figarot per Mas Tinell

Les Caves i Hotel Mas Tinell i els Castellers de Vilafranca donaran continuïtat aquest any a l’acord d’esponsorització al que van arribar l’any passat.

El primer gran esdeveniment on es va materialitzar aquest acord va ser a la passada Diada de Cal Figarot, el 9 d’agost de l’any passat, quan Mas Tinell va ser-ne el patrocinador.
Aquest divendres, els Castellers canviaran el pati de Cal Figarot per les Caves i Hotel Mas Tinell per a fer-hi l’assaig general. Serà un assaig singular, que començarà més aviat, a dos quarts de 9 del vespre, i que serà amb camisa i pantalons blancs. Un cop finalitzat, tots els castellers i castelleres es podran quedar a sopar. Per tots els castellers que ho vulguin, sortirà un autocar llançadora a un quart de 9 des de Cal Figarot. Tot i ser un assaig particular i diferent, és important ser un bon gruix de camises per tal de seguir preparant a consciència la propera actuació de la colla, diumenge 26 a les Santes de Mataró.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: