Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El segon cicle de tertúlies literàries a la terrassa de Vinseum consolida la iniciativa i l’espai com a centre d’activitat cultural a l’estiu

Quatre tertúlies al voltant de quatre llibres molt diferents han integrat el segon cicle de tertúlies literàries a la terrassa de Vinseum.

La iniciativa de La Cultural Llibreria, Vinseum, Ràdio Vilafranca i aquest any també la Biblioteca Torras i Bages s’ha consolidat amb una segona edició que ha atret un públic més nombrós i heterogeni.

Aquest dimecres tenia lloc la darrera sessió del cicle, amb la presentació de “Vi català. Una reivindicació històrica”, de Jordi Alcover i Sílvia Naranjo, en una tertúlia conduïda pel periodista de Ràdio Vilafranca i Penedès TV Josep M. Soler.

Des de la llibreria La Cultural, Jordi Romeu destacava que hi ha hagut una mitjana d’uns 45 assistents, amb algunes sessions més multitudinàries, però sempre amb una bona entrada.

Per part de Vinseum, el seu director Xavier Fornos apuntava que la bona resposta obtinguda comporta també la consolidació de la terrassa del museu com a espai d’activitats culturals a l’estiu.

El segon cicle de tertúlies literàries a la terrassa de Vinseum ha permès aprofundir en quatre títols adients per a l’estiu amb la presència dels seus autors, en un ambient distès i acompanyant la vetllada amb un copa de vi i un tast de formatges.
Les tertúlies, a més, han estat retransmeses en directe a través de Ràdio Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: