Divendres, 23 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Most Festival escalfa motors amb la projecció a la Plaça Jaume I del documental Blood into Wine

L’entorn incomparable de la Plaça Jaume I, amb la pantalla ubicada al davant dels edificis de Vinseum, va acollir dissabte a la nit una sessió de cinema a la fresca per escalfar motors i recordar als espectadors que el Most Festival s’està preparant per tornar al novembre.

Es projectava el documental Blood into Wine, protagonitzat pel líder de la banda de rock nord-americana Tool Maynard James Keenan. Keenan, a banda de ser un carismàtic músic, és un amant del vi i de la viticultura i ha engegat un projecte que, a priori, semblaria gairebé suïcida: plantar vinyes al desert d’Arizona.

La projecció de Blood into Wine té lloc a poc més d’un mes de la publicació de les bases del Most festival i a un parell de setmanes del tancament del termini per a la rebuda de treballs. La maquinària del festival internacional de cinema del vi i del cava està molt activa aquest estiu per tornar a oferir al novembre els millors treballs audiovisuals relacionats amb la vitivinicultura, preestrenes i estrenes cinematogràfiques de màxima actualitat i els curtmetratges més destacats del darrer any.

De moment, els organitzadors del Most festival, Vinseum i Cine Club Vilafranca, estan treballant per la cinquena edició, que consolida el format de l’any passat, estenent l’activitat de l’esdeveniment a deu dies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: