Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Molí d’en Rovira ha celebrat una festa per a tothom

La festa del Molí d’en Rovira ha agafat aquest cap de setmana el relleu de les festes de barri de Vilafranca. L’activitat central començava divendres amb la tradicional tronada i el 25è sopar a la fresca al carrer Magarola.

El pregó va anar a càrrec de Miquel Agustí Torres, fins fa poc màxim responsable de Bodegas Torres, empresa que té la seu al barri vilafranquí. Torres va repassar amb el seu pregó la vinculació de la seva família amb el Molí d’en Rovira, tot recordant la construcció del celler, la visita del rei Alfons XIII i el bombardeig que va patir l’edifici durant la guerra civil. Miquel Agustí Torres també va aprofitar l’ocasió per reflexionar sobre el capitalisme salvatge que governa el món i que ha provocat situacions de patiment en el nostre entorn més proper. Torres es va mostrar convençut que aquest model es pot canviar.

La festa del Molí d’en Rovira va continuar amb activitats per a tothom. Per exemple, el concert de cant coral que va oferir la Coral de Cantaires de Pontons al Centre Sociosanitari Ricard Fortuny. Gregori Martínez és el director i fundador de la coral.

La milla urbana, que arribava a la seva vint-i-vuitena edició convertint-se en la segona competició d’aquest tipus més antiga de Catalunya, també és una cita indispensable de la festa.

Les Clotes agafarà aquest cap de setmana el relleu de les festes de barri vilafranquines.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: