Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Complex Aquàtic de Vilafranca es mulla per l’esclerosi múltiple

La campanya ‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple’ va ser un èxit a Vilafranca un any més. Durant tot el diumenge, el Complex Aquàtic de Vilafranca va acollir centenars de persones que van omplir les piscines vilafranquines per ajudar a recaptar fons en la investigació sobre l’esclerosi que, avui en dia, encara no té cura.

Un dels responsables de vetllar per la seguretat dels assistents, Albert Sardà, explicava exactament en què consistia la jornada de diumenge.

La Fundació Esclerosi Múltiple organitza aquesta activitat des de fa més de 20 anys amb un èxit destacable. 13 piscines de l’alt Penedès també van celebrar aquesta jornada festiva i solidària que permet finançar les investigacions. Entre d’altres, la de Sant Sadurní, Gelida, La Granada, el Pla o Torrelavit en són alguns exemples.

El dia abans, el Complex Aquàtic també havia acollit una jornada solidària amb les 12 hores de natació en favor de la investigació contra el càncer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: