Dijous, 26 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Continua l’avís per l’onada de calor i per tan es recorden també les mesures preventives que cal tenir en compte

L’Ajuntament de Vilafranca informa que les previsions meteorològiques indiquen que entre avui i demà continua vigent l’avís per risc de cop de calor.

A l’Alt Penedès les temperatures màximes poden assolir els 36ºC al centre del dia. Per això és convenient que en les activitats a l’aire lliure es tinguin en compte consells bàsics com per exemple evitar el sol directe, portar gorra o barret, utilitzar roba lleugera , de colors clars i que no sigui ajustada.
També és recomanable procurar caminar per l’ombra, estar sota un para-sol a la platja i descansar en llocs frescos del carrer o en espais tancats que estiguin climatitzats. Cal portar aigua i beure’n sovint, si es pot mullar-se de tant en tant la cara i, fins i tot, la roba.
Finalment també és recomanable evitar sortir a les hores de més calor i evitar les activitats físiques intenses.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: