Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comencen obres de reurbanització del c/ Abat Copons i d’un tram del c/ Pau Benach

Aquesta setmana comencen les obres de reurbanització del c/ Abat Copons i del tram del c/ Pau Benach, entre el c/ Abat Copons i el c/ Sant Antoni M. Claret.

El projecte és continuació de la urbanització del c/ Pere el Gran i segueix els mateixos criteris de disseny i d’acabats, ampliant l’espai destinat a vianants.

El projecte consta de dos trams diferenciats. El tram del c/ Pau Benach serà de plataforma única a nivell, amb un pas central per a vehicles en un sentit, i una franja d’estacionament lateral. I a ambdós costats tindrà les franges a nivell destinades al pas per a vianants.

El c/ Abat Copons disposarà d’un carril central de circulació de vehicles en un sentit, i de dues franges laterals d’aparcament en filera. Les voreres estaran lleugerament elevades respecte al nivell del carrer i tindran unes dimensions que superaran els 2m d’amplada.

Ambdós carrers disposaran d’arbrat i d’una nova il·luminació amb llumeneres tipus led. També s’aprofitarà l’actuació per renovar completament la xarxa de sanejament i de subministrament d’aigua, a part de la renovació d’altres serveis soterrats aprofitant l’obra d’urbanització.

Les obres començaran pel c/ Pau Benach, i seguiran pel c/ Abat Copons. La duració prevista és d’uns quatre mesos aproximadament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: