Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta setmana s’han posat en marxa les esperades obres de pavimentació del camí d’accés a Mas Asperó, a Sant Sadurní

A finals de mes es tallarà provisionalment el camí des de Can Catassús a Mas Asperó i s’habilitarà un pas alternatiu per Can Benet. Durant els propers dies i el mes d’agost l’actuació se centrarà especialment en el condicionament del terreny i el sistema d’evacuació d’aigües i durant la primera quinzena de setembre es realitzaria la pavimentació.

La intervenció contempla uns nous vials de 4,5 metres d’amplada i també l’ús d’un asfalt amb una capacitat antilliscant més alta ja que el vial compta amb algunes pendents força pronunciades.

L’obra s’ha adjudicat per un import de 227.104,90€ IVA inclòs. La previsió d’aquesta actuació ronda els dos mesos, encara que el termini pot veure’s alterat per les condicions meteorològiques.

La setmana passada representants de l’Ajuntament es van reunir amb els veïns d’aquest agregat rural per informar sobre el calendari i el desenvolupament de les obres i per a constituir una comissió de seguiment d’aquesta actuació que faciliti la coordinació i la comunicació de totes les parts implicades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: