Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest nit Penedès TV oferirà un programa especial en directe des del Vijazz

Com ja es va fer l’any passat coincidint amb l’inici dels concert i de la fira de vins del Vijazz Penedès TV oferirà un programa especial en directe en el transcurs del qual, i mitjançant diverses entrevistes, es donarà a conèixer les principals novetats del festival d’enguany.

El programa combinarà les entrevistes i actuacions musicals en directe parlant del jazz des de l’escenari principal de la Plaça Jaume I, amb entrevistes del sector vitivinícola i de l’enoturisme des de la Rambla de Nostra Senyora.
Penedès TV emet l’especial Vijazz en directe avui, divendres, de vuit a nou del vespre, i també es podrà veure en reposició aquest dissabte d’una a dues del migdia i de tres a quatre de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: