Dissabte, 25 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca en Comú posa en dubte la capacitat de diàleg de l’equip de govern sociovergent i aposta per potenciar els acords amb CUP i ERC

Els regidors Ramon Arnabat i Toni Peñafiel creuen que l’acord de govern entre CiU i PSC del darrer mandat ha estat valorat negativament per part dels ciutadans, com demostra el fet que les dues forces han perdut vots.

Peñafiel ha qualificat l’acord dels darrers dos anys de “mala experiència per Vilafranca” per la falta de diàleg i lamenta que la tendència continua amb la reedició del pacte. Des de la candidatura posen com a exemple que la seva proposta per invertir l’ordre del ple d’investidura i que les intervencions dels portaveus dels grups fossin prèvies a la votació no es va ni debatre.

Per a Vilafranca en Comú, la part positiva del nou ajuntament que ha sorgit de les eleccions és que els partits d’esquerres han incrementat la seva presència i, des de la candidatura de confluència, veuen possible treballar plegats, amb CUP i ERC, per tirar endavant “propostes positives”, sobretot en matèria social, mediambiental i de transparència.

La candidatura creu indispensable una auditoria social, un planejament de l’urbanisme a llarg termini i un treball a l’oposició que demostri que l’ajuntament “és de tots els ciutadans”.
Vilafranca en Comú també ha presentat les despeses de la campanya electoral. En total sumen poc més de 10.000 euros: 26 cèntims per habitant. L’austeritat, el reciclatge i la implicació dels militants i simpatitzants, valorada en uns 3.500 euros, han marcat la campanya. Tots els números es poden consultar al web vilafrancaencomu.cat, així com les declaracions de béns dels dos regidors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: