Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’anul·la l’estacionament de vehicles en un tram del carrer Ferran

Dijous vinent entrarà en vigor l’anul·lació de l’estacionament de vehicles al carrer Ferran, en el tram entre Ponent i Torrelles de Foix.

Segons l’ajuntament, aquesta mesura és una petició dels veïns pel fet que tant el carrer com les voreres són molt estrets i això dificulta la cohabitació entre la línia d’aparcament i el trànsit de vehicles i vianants, així com les maniobres d’entrada i sortida dels guals, els girs o l’accés de vehicles d’emergències.
Per compensar la pèrdua de les 12 places d’estacionament en aquest tram, l’Ajuntament recorda que s’ha habilitat recentment un aparcament amb 66 places, situat al mateix c/ Ferran, en el solar de l’aparcament de l’antiga discoteca Drac. Així mateix hi ha aparcaments propers al darrere la Biblioteca Torras i Bages, al c/ Ponent i a Les Clotes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: