Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès TV i Ràdio Vilafranca ofereixen una programació especialment musical per Sant Joan

La programació començarà la vigília, aquest dimarts 23 de juny, amb un capítol especial del programa Músics d’aquí presentat pel cantautor Paton Soler amb el que es tanca la temporada.

És l’entrevista número 50 i fa un repàs a la trajectòria professional d’un dels músics vilafranquins amb més ressò internacional. El guitarrista David Palau, que actualment està de gira acompanyant a Joan Manuel Serrat, i que al llarg de la seva carrera ha acompanyat també músics tan destacats com Miguel Bosé, Alejandro Sanz, Sergio Dalma o David Bisbal. El programa dura una hora i s’emet el dimarts 23 de juny a dos quarts de quatre de la tarda, a dos quarts de vuit i a dos quarts de dotze de la nit, amb una darrera emissió el dia de Sant Joan a dos quarts de dotze del migdia.
La programació del dia de Sant Joan a Penedès TV tindrà un marcat to musical. Per exemple es podrà veure el concert de la Cantània amb els alumnes de sisè de les escoles de Vilafranca que s’emetrà a les sis de la tarda i en reposició l’endemà, 25 de juny a les 10 del matí.
També el dia de Sant Joan es podrà veure a Penedès TV el concert que el mes de maig va oferir la Polifònica de Vilafranca a benefici de les obres de restauració de la Basílica de Santa Maria amb la interpretació de la Passió segons Sant Joan de Johann Sebastian Bach. El concert es podrà seguir per Penedès TV a les nou de la nit.
En relació a la programació especial de Sant Joan a Ràdio Vilafranca cal destacar que enguany i com a novetat s’oferirà un especial nit de revetlla que començarà a les 11 de la nit del dimarts 23 de juny conduit per Àlex Pla i diumenge hi haurà, a partir de les nou del matí un especial Entre nosaltres amb David Alsina, que aquest estiu substituirà l’Amics per sempre de Jordi Borràs. A més per Ràdio Vilafranca i des de la plaça del Blat de Valls hi haurà la retransmissió castellera de la Diada de Sant Joan amb Pep Ribes a partir de la una de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: