Dilluns, 4 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Alt Penedès realitza la primera signatura electrònica múltiple entre diverses administracions

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès, la Mancomunitat Intermunicipal del Penedès-Garraf i 22 ajuntaments de la comarca han signat electrònicament el conveni del Pla de Drogues 2015-2018. És la primera vegada que es fa una signatura múltiple electrònica d’aquesta envergadura.

Des de l’Oficina Comarcal de Suport a l’Administració Electrònica del Consell Comarcal s’ha liderat aquesta iniciativa, s’ha fet el disseny de la metodologia i s’ha assessorat els ajuntaments signataris: Avinyonet, les Cabanyes, Castellví, Font-rubí, Gelida, la Granada, Mediona, Olèrdola, Olesa, Pacs, Pontons, el Pla, Puigdàlber, Sant Cugat, Sant Martí, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí, Santa Margarida i els Monjos, Subirats, Torrelavit, Torrelles de Foix i Vilobí.

L’Oficina Comarcal de Suport a l’Administració Electrònica dóna suport als ajuntaments i al Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès en la implantació de l’Administració electrònica a través de jornades de formació, sessions de treball individualitzades, assessorament personalitzat, etc. Les eines que promou el Consell Comarcal són les que ofereix el Consorci Administració Oberta de Catalunya, que són gratuïtes per a totes les administracions catalanes.

Els mitjans electrònics permeten estalviar costos de gestió, temps i paper, i fan més àgil la tramitació administrativa, per la qual cosa el Consell Comarcal ha fet una aposta ferma per a la seva implantació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: