Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Granada s’endú la Copa Ràdio Vilafranca 2015

L’equip de la samarreta grana va ser molt superior als blanc i blaus del Sant Pere Molanta.

A la tercera va la vençuda i aquest dissabte el La Granada, després d’haver perdut les finals del 2009 contra el Sant Cugat i de l’any passat contra l’Olivella, va aconseguir el títol davant del Sant Pere Molanta. I ho va resoldre en 20 minuts de la primera part, amb gols de Cuenca als minuts 18 i 26, i de Faust al minut 38. La Granada dominava clarament. El partit es podia haver animat si arriba a entrar una vaselina que en l’últim instant de la primera part va fregar el pal de la portaria de La Granada. Als primers instants de la represa l’expulsió del jugador molantenc Eli va acabar de sentenciar. Tot i així a la segona part el La Granada va afluixar el gas i el Sant Pere va tenir diverses oportunitats de marcar que no van estar acompanyades de la sort necessària o que van ser rebutjades per l’encert del porter rival. Al final el homes de Marc Bartra, que dirigia l’últim partit perquè la temporada vinent se’n va cap a Sant Jaume dels Domenys, van alçar la Copa Ràdio Vilafranca 2015.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: