Dimarts, 23 d'abril de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La Granada s’endú la Copa Ràdio Vilafranca 2015

L’equip de la samarreta grana va ser molt superior als blanc i blaus del Sant Pere Molanta.

A la tercera va la vençuda i aquest dissabte el La Granada, després d’haver perdut les finals del 2009 contra el Sant Cugat i de l’any passat contra l’Olivella, va aconseguir el títol davant del Sant Pere Molanta. I ho va resoldre en 20 minuts de la primera part, amb gols de Cuenca als minuts 18 i 26, i de Faust al minut 38. La Granada dominava clarament. El partit es podia haver animat si arriba a entrar una vaselina que en l’últim instant de la primera part va fregar el pal de la portaria de La Granada. Als primers instants de la represa l’expulsió del jugador molantenc Eli va acabar de sentenciar. Tot i així a la segona part el La Granada va afluixar el gas i el Sant Pere va tenir diverses oportunitats de marcar que no van estar acompanyades de la sort necessària o que van ser rebutjades per l’encert del porter rival. Al final el homes de Marc Bartra, que dirigia l’últim partit perquè la temporada vinent se’n va cap a Sant Jaume dels Domenys, van alçar la Copa Ràdio Vilafranca 2015.

Enquesta

La campanya electoral em pot fer canviar la intenció de vot...

Programació

Ràdio Vilafranca

01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general

Penedès Televisió

01:30
Gaudeix la festa
Programa sobre cultura popular
02:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, diumenge
02:30
El taller de l'artista
Jordi Gibert - artista multidisciplinar

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: