Diumenge, 26 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

JARC demana que els tractors puguin circular per la C-15 entre Sabanell i Puigdàlber fins que s’adeqüi el vial alternatiu

JARC-COAG es va reunir dimecres amb membres del Departament de Territori i Sostenibilitat per tal d’analitzar les condicions en què es troba el vial alternatiu entre Sabanell i Puigdàlber, després de comprovar sobre el terreny fa unes setmanes que no eren les adequades.

Els representants de JARC-COAG han tornat a exposar el que ja es va evidenciar sobre el terreny sobre el vial alternatiu entre Sabanell i Puigdàlber: la carretera té trams molt estrets perquè hi circulin tractors amb remolcs carregats en doble direcció, diversos revolts i pendents pronunciats, i trams amb poca visibilitat. Unes condicions totalment inadequades perquè hi circulin tractors amb remolcs carregats.

En aquest sentit, els membres del Departament s’han mostrat receptius a les peticions fetes des de JARC-COAG.

L’organització agrària continua fent passos endavant per tal de demanar que es tinguin en compte aquestes peticions i que els tractors puguin circular per tot el tram de la C-15, des d’Igualada fins a Puigdàlber, tal com es va fer l’any passat. Per tant, fins que no s’habiliti adequadament el vial de servei pel pas de tractors, JARC-COAG demana que els vehicles agrícoles puguin circular per la C-15, sobre tot entre el 15 de juny i el 20 d’octubre.

S’ha de tenir en compte que entre els mesos de juny i octubre és quan hi ha més intensitat de trànsit agrícola per l’Eix Diagonal. Segons dades oficials, l’any passat van circular-hi uns 2.900 tractors durant aquest període, dels quals 1.900 van passar-hi només al mes de setembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: