Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Esteve Molero presenta el seu llibre “Jo no sé res, sóc músic” amb un acte i un petit recital en dos actes a Vilafranca

Divendres al vespre a l’Agrícol Esteve Molero presentava aquest llibre en què ha volgut recollir les seves experiències i sensacions al voltant del món de la música.

De fet el llibre és un recull de la seva activitat musical des de que va iniciar-la amb 10 anys i fins pràcticament l’actualitat. Comenta que el llibre és fruit de la necessitat d’explicar les coses. Un fet que normalment fa amb música, però que en aquesta ocasió s’ha plasmat en alguna cosa més.

Com dèiem aquesta presentació de divendres a l’Agrícol va ser més literària; mentre que diumenge va fer-ne una altra en aquest cas al pati del Taronger, més musical oferint un recital amb el seu trio.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: