Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC de La Granada desmenteix que s’hagi arribat a un acord amb Entesa

Els republicans han sortit al pas de les especulacions que asseguraven que s’havia tancat l’acord entre ERC i Entesa per formar govern a La Granada, a través d’un comunicat.

Des d’ERC asseguren que les converses segueixen amb la formació més votada, Entesa pel progrés Municipal que lidera Diego Díez, amb l’objectiu de formar un govern estable i que respongui als interessos de la ciutadania del municipi.

El passat 24 de maig, Entesa va tornar a ser la força més votada, amb 5 regidors, 1 més que fa quatre anys, CIU va mantenir els 4 regidors, ERC va aconseguir 1 regidor i el PSC va mantenir el seu únic regidor. En aquesta comtessa electoral, CIU i PSC no sumen més regidors que l’Entesa, com havia passat anteriorment.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: