Dijous, 20 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els vins de la DO Penedès mariden amb els menús de 9 restaurants de Barcelona

L’acció, que porta per nom ‘Menú Amics de la Boqueria i vins DO Penedès’ es fa per segon any consecutiu amb l’objectiu d’apropar els vins de la DO Penedès al públic barceloní a través de l’alta restauració.

Fins el 4 de juliol, 9 restaurants de referència de Barcelona ofereixen un menú ideat per a l’ocasió amb l’objectiu d’aconseguir el maridatge perfecte. El denominador comú d’aquests restaurants és el mercat de la Boqueria, on tots ells es nodreixen dels seus productes per aconseguir la millor qualitat.
Els menús, que es poden consultar al web de la DO Penedès, costen entre 30 i 60 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: