Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Servei de Desenvolupament i Ocupació del Consell Comarcal organitza 3 tallers sobre comerç on-line

El Consell Comarcal és un punt d’assessorament del programa Catalunya Emprèn de la Generalitat i forma part de la Xarxa de Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona.

En el marc d’aquests programes, el Consell Comarcal ofereix assessorament a les persones emprenedores i organitza nombroses activitats formatives sobre comercialització dels diferents productes i millora de la qualitat.

En el marc d’aquests dos programes, el Consell Comarcal ha organitzat tres nous tallers de formació, en aquests cas sobre comercialització on-line. La primera sessió es farà el dilluns 6 de juliol, de 10 a 12 del matí, a la seu del Consell Comarcal, i estarà dedicada a la “Legislació per vendre on-line”. S’explicaran els requisits necessaris per legalitzar una pàgina web, com implementar la Llei de Protecció de Dades i sobre la protecció de la marca empresarial.

Durant el mes d’octubre es realitzaran 2 sessions de “Màrqueting digital” que tractaran temes com l’estratègia empresarial, la definició del target, l’elecció de les paraules clau, l’elaboració dels continguts, les eines de l’e-commerce i la venda on line.

L’assistència als tallers és gratuïta. Les persones i les empreses interessades a assistir-hi s’han de posar en contacte amb el Servei de Desenvolupament i Ocupació del Consell Comarcal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: