Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El nou govern d’esquerres de Sant Martí impulsarà un canvi de formes i de resultats

Des d’aquest dissabte, el govern de Sant Martí Sarroca està en mans dels 6 regidors d’Alternativa Martinenca-CUP, Movem Sant Martí-Col·lectiu Socialista-Candidatura de Progrés i ERC, que han deixat CIU, amb 5 regidors, a l’oposició.

L’acord de govern de les tres candidatures contempla un programa comú i una organització de l’equip de govern que properament presentaran a través d’un acte públic, posteriorment al nomenament del cartipàs municipal.
El govern martinenc d’esquerres diu que fomentarà el treball en equip per davant dels personalismes. Amb aquest objectiu, els tres caps de llista de les candidatures que han fet possible l’acord seran alcaldes del municipi en tres períodes iguals. Antoni Ventura d’AM-CUP va ser escollit batlle dissabte, posteriorment serà rellevat per Joan Lluís Climent d’ERC i Pere Cano de MOVEM-CP serà l’alcalde el darrer període del mandat.
El nou govern municipal vol impulsar un canvi de formes i de resultats a Sant Martí Sarroca.

En aquesta línia, ja s’ha col·locat un rètol a les entrades del casc urbà indicant l’adhesió de Sant Martí a l’Associació de Municipis per la Independència.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: