Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comencen obres al c/ General Cortijo, que obliguen a desviar el trànsit de sortida cap a la Girada pel c/ Cal Bolet

Aquesta setmana comencen els treballs d’ampliació d’una vorera del c/ General Cortijo, en el tram que va del c/ Amàlia Soler al c/ Ramon Freixas.

Es tracta de la vorera dels nombres senars que és estreta, perquè l’altra es va ampliar fa pocs anys. L’objectiu del projecte és facilitar que la Girada estigui ben connectada amb el Centre. El disseny segueix la mateixa secció i paviment del tram superior i es renovaran les xarxes soterrades de serveis.

Mentre durin els treballs, un mes i mig aproximadament, s’hauran de fer talls de trànsit. Així, el trànsit de sortida en direcció a la Girada s’haurà de desviar pels c/ Amàlia Soler i Cal Bolet, que s’obrirà a la circulació entre el c/ Amàlia Soler i el passeig Rafael Soler.

Quan l’ampliació de la vorera estigui llesta, es mantindrà la zona de càrrega i descàrrega existent i les 10 o 12 places d’estacionament que se suprimiran es compensaran amb les que es crearan quan es pugui utilitzar part de la llosa de la via com espai d’aparcament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: