Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CiU i PSC governen junts a Subirats

El passat dissabte 13 de juny, a l’Ajuntament de Subirats, va tenir lloc la signatura de l’acord de govern entre els grups municipals de Convergència i Unió, la força més votada el 24 de maig amb l’obtenció de cinc regidors, i el Partit dels Socialistes de Catalunya, que va obtenir un regidor, per formar un govern estable a Subirats durant la propera legislatura.

L’equip de govern comptarà amb 6 dels 11 regidors que componen el consistori.
L’acord és fruit de les coincidència de les propostes recollides en els programes electorals de totes dues formacions. Durant els propers dos mesos, prenent com a base els respectius programes, els dós grups municipals hauran d’elaborar el programa de govern per als propers 4 anys amb calendari inclòs.
Tot i així l’acord estableix que l’estructura de l’ajuntament s’organitzarà en tres grans àrees donant prioritat a tot allò que afecti a la qualitat de vida de les persones del municipi i al seu benestar.
Segons el pacte subscrit entre les dues formacions, el cap de llista de CiU, Pere Pons, assumeix l’alcaldia i les regidories de Governació, Promoció econòmica, Joventut; el regidor socialista Marcos Pérez, ocuparà la segona tinença d’alcaldia i es farà càrrec de les regidories d’Hisenda i Esports. Llorenç Ros, de Serveis Comunitaris, Medi Ambient i Sanitat; Àngels Pinyol, de Benestar Social i Participació Ciutadana; Luisa Sueiro, de Gent Gran, Cultura, Recursos Humans, Igualtat i Ciutadania i Carles Morgades, d’Ensenyament, Agricultura i ADF.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: