Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cesk Freixas en format duet, avui a El Forat del Pany

El cantautor riudebitllenc, que va encetar la seva carrera musical l’any 2004, ha editat cinc treballs discogràfics i ha dut a terme més de 1.100 actuacions.

El mes de febrer passat va guanyar el Premi Enderrock per votació popular al millor DVD musical i el Premi Disc Català de l’Any, convocat per Ràdio 4 mitjançant votació popular, que ha considerat el seu últim disc Protesta com el millor en català del 2014.
Protesta és el disc més rítmic i contundent de la seva discografia, acostant-se a una estètica propera al rock. En la vessant literària, aposta per un retorn a les arrels reivindicatives, per connectar-les amb un so més compacte i orgànic. De la mateixa manera, en aquest treball hi apareixen nous embolcalls musicals.

Aquesta nit podreu descobrir-lo a El Forat del Pany, a partir de les 12, amb entrada gratuïta.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: