Dijous, 26 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest divendres, els alumnes joves de l’EFIT presenten “Deconstrucció del mètode”

L’obra es representarà a les 8 del vespre al teatre Casal. Tindrà una prèvia de l’actor Josep Maria Bel, que representarà el monòleg “Aquesta nit improvisem” de Luiggi Pirandello, que ja es va poder veure la nit del lliurament del Premi Rosa Florido.

Aquest any els alumnes de l’EFIT-Espai de Formació Teatral volen oferir un treball diferent. Amb la voluntat d’investigar i fer coses noves han decidit presentar una no-obra, això vol dir que no veureu una obra convencional. Veureu com hem treballat algunes escenes de l’obra El Mètode Gronholm, de Jordi Galceran. Tot plegat amb una reflexió sobre el tema d’aquesta obra i amb diferents tècniques utilitzades a classe durant el curs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: